6.4.2012

16:25 lähdimme Sammatista. Kävelymatka kului ripeästi. Kun saavuimme kammille, aloitimme lämmittämällä kaminan ja kuuntelimme Minnan antamat ohjeet. Heti kun Minna, Sini ja Rami olivat lähteneet, menimme tekemään avantoa (pientä avantoa). Huomatessamme, että vesi oli likaista teimme parin metrin päähän uuden avannon. Kun olimme tehneet ne ja yrittäneet lämmittää saunaa, menimme kammiin syömään näkkäriä juuston kera. (Mä tein ne T:Salla) Pitkän musiikillisen tauon jälkeen Salla simahti ja me muut jäimme pitämään kaminaa päällä. Wilma meni nukkumaan ja Henriikka valvoi vielä puoleenyöhön jättäen "saunaefektillä" lämmitetyn kaminan rauhaan ja meni nukkumaan. Kahdesta eteenpäin Wilma heräili ajoittain ja neljän maissa (vähän yli) Wilmalta meni hermot ja hän nousi ylös laittamaan kaminaa päälle (se oli sammunut) ja kammissa oli erittäin kylmä. Hetken kolattuaan klapien kanssa Wilma herätti Henkan yöllistä wc-retkeä varten. Tytöt valvoivat loppu yön jutellen ja kuunnellen musiikkia. Salla heräsi pahaan hajuun. (ei herännyt kauheaan kolinaan)

7.4.2012

Aamupalan jälkeen teimme polttopuita ja pelasimme korttia. Koska ulkona oli mennyt kauan alkoia Salla tehdä ruokaa pelien jälkeen. Kun ruoka oli syöty menimme pihalle tekemään halkoja ja avaamaan avantoja ja Salla heitti lapion avantoon (vahingossa), sitä ei saatu pois. Halkoja tehtiin TOSI PALJON!!! Lopuksi Henkka ja Salla menivät kuvaamaan luontoa ja salaa Wilmaa. Wilman isä oli tulossa ja Salla halusi tehdä yllätyksen, sidoimme Sallan puuhun. Wilman isä oli kuitenkin myöhässä, joten vapautimme Sallan. Aloimme valmistaa ruokaa. Rami saapui vasta, kun nuudelit olivat valmiita. Saapunut lisävesi tuli myöhemmin käyttöön. Ruoka oli hyvää ja tiskivesikin oli viimein kumaa. Päivä jatkui puuhommissa. Puita tuli tehtyä RUNSAASTI, mutta silti niitä tehtiin seuraavana päivänä lisää. Kun Salla ja Wilma oliva saunassa pesulla Henkka jäi kammiin. Sillä aikaa myrskylyhty sekosi kokonaan. Hirveät liekit leimahtivat, kun Henkka meni tarkistamaan tilannetta. Lopuksi lyhty sammutettiin. Iltapalan teki nyt Salla. Yöllä valvottiin, mutta tuli pääsi sammumaan. Luimme taas leijuvaa linnaa ja Wilma sai suuria traumoja, koska Henkka ei kertonut kirjan olevan osa sarjaa. Wilma heräsi taas yöllä ja nukahti myöhemmin uudestaan. Henriikka meni nukkumaan valvottuaan puoleen yöhön.

8.4.2012

Salla heräsi kello 7 ja sytytti tulen ja alkoi tehdä ruokaa. Ruokana oli juustopasta-ateria. Puita tehtiin laverien aluset TÄYTEEN ja sitten pakattiin omat kamat rinkkaan. Syötiin leivät loppuun, jonka jälkeen siivottiin kammi. Minna ja Sini tulivat tarkistamaan tilanteen ja sitten me lähdettiin.

OSALLISTUJAT: HENRIIKKA (HENKKA), WILMA JA SALLA!!!!!

 

PS. LIITTYKÄÄ PARTIOON, HAUSKAA ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!